Diaspora Shqiptare

RUFI OSMANI- kandidat i vetëm nga shqiptarët për president të R.Maqedonisë.

Të tjerët të gjithë të shitur.


.........................................................................................

Kush zgjohet naten dhe thote kete lutje nese i kerkon dicka Allahu do tja jape

Muhamedi alejhi selam ka thene:
Kush zgjohet naten dhe thote kete lutje

la ilahe il-lallahu vahdehu la sherike leh,lehul mulku ve lehul hamdu ve huue ala kuli shejin kadir.
Subhana Allahi vel hamdulilahi ve la ilahe ila Allah vAllahu ek ber.ve la haule ve la kuvete ila bilah 
dhe pastaj i kerkon falje, Allahut,Allahu do ta fale.

Dhe nese i kerkon dicka Allahu do tja jape.
Dhe nese merr abdes per te falur namaz nate,do ti pranohet namazi.

Diaspora Shqiptare

-Kushtetuta e Re ka në themel marrëveshjen e Prespës ku Shiptarëve nuk ju garantet as gjë! Apsolutisht as gjë. 
Maqedonia çdo herë që bën ndryshime kushtetute.
- Shqiptarët i vendos në pikën "Zero" dhe Shqiptarët duhet të fillojnë ç'do gjë, përsëri nga e para e të kërkojnë të drejtat e tyre.
- Deputetë dhe Shqiptarë të Maqedonisë, Mos votoni ndryshimet e reja Kushtetuese për deri sa Shqiptarëve ju mohohen të drejtat më elementare.
- Mos votoni, deri sa Parlamenti dhe qeveria Maqedonase të krijojë dhe të garantojë me një marrëveshje me ethninë Shqiptare, e cila duhet të vendoset në Priambulën e Kushtetutës, ku të thuhet që:
-
 Shqiptarët në Maqedoni janë element shtet formues dhe të gëzojnë gjitha të drejtat njësoj si Sllavët Maqedonë". Përfshirë gjuhën , kulturën pjesmarrjen në shtet etj, etj,


Edi Rama: Shqipëria dhe Kosova do ecin dorë për dore krah për krah si shqiponja dy krenare.
Ju lutemi dëgjojeni deri në fund dhe shpërndajeni!
Video e plotë

cajle.com

 
 

"Studio Stërcek"

 

Adler cajles

...S'PAKU KSHTU THOT LEGJENDA !

'' ZOGJËT VDESIN DUKE KËNDUAR ''
 
''..Simbas nji legjende egziston zogu i cili këndon vetëm nji herë gjatë tërë jetës së vet, ma bukur se cdo krijes tjetër në këtë botë. Prej atij momenti që e braktis qerdhen ai zogë kërkon pemën me degë të gjembosura dhe nuk gjenë qetsi derisa ta gjejë.Përbirohet mes degëve të saj të gërshetuara dhe duke kënduar, ngul trupin e tij në më të gjatin dhe më të mprehtin gjembë të saj. Derisa vdes , dhimbja e tij shperthen në kangën larg më të bukur se kënga e bilbilit e kanarinës. Cmimi i asaj kange të mrekullueshme është jeta, por e gjithë bota ndalet ta ndëgjoj, e Zoti në qiell qeshë. Sepse ajo më e mira që egziston, mund të fitohet vetëm me cmimin e nji dhembje të madhe...ose së paku kështu thotë legjenda...''
Zogjët vdesin duke kënduar

 

cajle.com


Sie sind Besucher Nr.

Datenschutzerklärung
Eigene Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!